Rapsodia Carpatilor si-a relansat site-ul!

In calitate de principal partener al Rapsodiei Carpatilor, avem placerea de a va anunta ca site-ul a fost relansat. Pe www.rapsodiacarpatilor.ro veti gasi informatii actuale despre tot ce inseamna artisti pentru evenimente, cu focus pe zona folclorica.

De mai bine de 40 de ani, Rapsodia Carpatilor raspandeste povestea traditiilor si obiceiurilor romanesti in pasi de dans. Daca nu te-ai intalnit pana acum cu dansatorii Rapsodiei la o nunta sau un botez sau o petrecere private/corporate, sigur i-ai vazut la un eveniment mare de Dragobete, Martisor, Craciun, Paste sau pur si simplu intr-unul din localurile de traditie ale Bucurestiului: Restaurantul Pescarus, Athenee Palace, Lido, Casa Vernescu, Hanu’ lui Manuc, Hotel Bulevard si Hotel Intercontinental.

Toti dansatorii Rapsodia Carpatilor sunt profesionisti, cu multi ani de studii si practica in arta dansului. Diversitatea genurilor de dans abordate este completata de complexitatea coregrafiilor, fie ca vorbim despre dansuri populare sau balet clasic si neoclasic. Sunt pregatiti sa iti ofere un standard superior de calitate, indiferent de tipul evenimentului tau – nunta, botez, petrecere privata sau petrecere corporate.

Solistii de folclor cu care Rapsodia Carpatilor colaboreaza sunt printre cei mai cunoscuti si iubiti, fiind prezente foarte indragite la evenimente. La fel si instrumentistii care pot forma un taraf autentic romanesc sau o orchestra profesionista.

Va invitam sa ramaneti la curent cu toate noutatile despre Rapsodia Carpatilor pe blogul lor sau pe pagina de Facebook.