Am fost la filmările noului videoclip al lui Radu Ilie!

Cu zâmbet, voie bună, surle și trâmbițe virtuale vă anunțăm despre lansarea celui mai nou videoclip marca Radu Ilie, ”Carolina”. Sperăm să vă placă să îl vedeți și ascultați, cel puțin la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să pregătim dansatorii pentru filmare, filmare la care ne-am distrat de minune. Vă puteți convinge urmărind integral clipul!

Cine e Carolina? Nimeni alta decât mândra fiecărui flăcău, sufletul pereche al fiecărui bărbat, cea care emană bucurie și cucerește prin zâmbet.

Radu Ilie, compozitor și solist de muzica populara, este un artist care se impune prin stilul său aparte în folclorul româneasc. Ca atare, ne-am bucurat foarte mult când a ales să colaboreze cu noi și să dea culoare vidoclipului său cu ajutorul dansatorilor din trupa Rapsodia Carpaților.

În videoclip aveși ocazia de a vedea o coregrafie bazată pe un cântec tradițional, susținut de ritmuri moderne, care te îmbie, te cheamă la petrecere. ”Carolina” are un ritm care și-a păstrat rădăcinile adânc înfipte în  folclor, dar care s-a îmbogățit odată cu imprimarea tușelor de originalitate ale artistului.

Am dansat în sincron cu Radu  și am făcut din filmarea videoclipului sărbătoare. Și cum să nu fie sărbătoare?!  Mereu ne simțim bine atunci când prin cântec popular românesc celebrăm iubirea și posibilitățile ei. Așteptăm să vă demonstrăm și vouă, cu prima ocazie.