Ce trebuie să știi atunci când alegi o trupa de dans pentru evenimentul tău?

Atunci când iei în considerare să aduci o trupă de dans în cadrul evenimentul tău, indiferent de tipul acestuia, trebuie să gândești în perspectivă pentru ca succesul să fie garantat. Înainte de orice trebuie să te întrebi dacă acea trupă de dans are destulă experiență? Are dansatori suficienți pentru a crea varietate și complexitate numerelor de dans? Membrii trupei au o pregătire polivalentă astfel încât să poată asigura un mix de stiluri de dans sau sunt limitați la unul singur? Spectacolul de dans este gândit ca un tot unitar – coregrafie, costume, atitudine? Toate aceste elemente sunt cele care construiesc un moment autentic de dans.

În primul rând, asigură-te că trupa la care te gândești are un portofoliu bogat și un istoric verificabil pe care îl poți lua în serios. Este foarte important ca artiștii pe care-i vrei la evenimentul tău să aibă experiență. Trupa Macrea-Dance se ocupă cu găsirea și formarea celor mai buni dansatori pentru evenimente de orice fel, fie că este vorba de nunți, botezuri, petreceri private, corporate sau un evenimente culturale.

În al doilea rând trebuie să te asiguri că sunt destul de creativi și bine pregătiți pentru a-ți oferi o experiență de neuitat ție și invitaților tăi. Macrea-Dance este o trupă polivalentă de dans modern și cabaret formată din dansatori profesioniști din toate ariile – latino, modern, internațional (bavarez, grecesc, spaniol, rusesc, oriental), salsa.  De aceea, să nu păreți prea surprinși dacă imediat după un dans tiganesc, dansatorii se schimbă și bat cu picioarele în ringul de dans pe ritmul celui mai frumos dans grecesc pe care l-ați văzut, pentru ca evenimentul să se închidă apoi cu o coregrafie impecabilă pe ritmurile celui mai recent hit din playlist-ul de la radio!

Trupa Macrea-Dance este una mixtă și poate crea o coregrafie specială în orice combinații: una sau mai multe perechi, coregrafii dominate de doamne sau, din contră, de domni. Diversitatea și diversificarea sunt extrem de importante!

Nu în ultimul rând, este trupa la care v-ați gândit suficient de rezistentă? Calitatea spectacolului nostru este oferită de multiplele intrări pe care Macrea-Dance le poate susține, dans după dans, stil după stil, totul pentru ca tu să te bucuri de experiența acestei minunate forme artistice alături de invitații tăi.