Dansatori Nunta Evenimente

Puteti alege dintr-o varietate de pachete, care se pot modifica in functie de cerintele dumneavoastra.

1. Calusari : – Dans Calus + moment cu invitatii ( Hora, Brasoveanca ) – durata program 12 minute

2. Dansatori Folclor: – 2 Dansuri Folclorice + momente cu invitatii – durata program 25 de min.

3. Dansatori Folclor: – Alai + 3 Dansuri Folclorice + momente cu invitatii – durata program 35 de min.

4. Dansatori + Solista: – Alai + 3 Dansuri Folclorice / Solista de Muzica Populara + momente cu invitatii – durata program 45 de min

5. Program Mixt 1: – 2 Programe la alegere dintre Romanesc, Grecesc, Nemtesc, Tiganesc, Italienesc ( Tarantella )

Un program cuprinde:
– dans din programul ales
– momente de dans cu invitatii, specifice alegerii facute

De exemplu, 1 program cuprinde :
Program Grecesc :
– 1 dans Grecesc
– 2 momente de dans Grecesc cu invitatii dvs.

 – durata program 30 de minute ( include si pauza pentru schimbat )

6. Program Mixt 2: – 3 Programe la alegere dintre Romanesc, Grecesc, Nemtesc, Tiganesc, Italienesc ( Tarantella )

Un program cuprinde:
– dans din programul ales
– momente de dans cu invitatii, specifice alegerii facute

De exemplu, 1 program cuprinde :
Program Italienesc :
– 1 dans Tarantella
– 2 momente de dans Italienesc cu invitatii dvs.

 – durata program 45 de minute ( include si pauza pentru schimbat )

7. Balerine – moment de dans la valsul mirilor – coregrafie pe piesa aleasa de catre miri

8. Modern 1: – 2 dansuri la alegere – Can Can , Tiganesc – Rusesc , Latino , Charlestone sau Bourlesque
– moment cu invitatii dvs. dupa fiecare dans
– durata program 30 de min.

9. Modern 2: – 3 dansuri la alegere – Can Can , Tiganesc – Rusesc , Latino , Charlestone sau Bourlesque
– moment cu invitatii dvs. dupa fiecare dans
– durata program 45 de min.

10. Show Oriental:- colaj de dansuri orientale – moment cu invitatii dvs.- durata program 15 min.

Nicio petrecere nu este completă fără o reprezentație artistică cu muzică și dansuri populare românești. Tuturor ne plac ritmurile și farmecul tradițiilor românești și nimeni nu poate rezista tentației de a dansa după melodii populare.

Toții românii, oriunde s-ar afla se gândesc cu drag și sunt bucuroși să joace pe acordurile muzicii noaste clasice. Iar atunci când avem parte și de prezența unor dansatori muzică pupulară, spectacolul și antrenarea la dans cu siguranță vor fi cel mai reușit moment al petrecerii.

Orice nuntă, botez, petrecere privată sau corporate are nevoie de un moment cu dansatori muzică pupulară. Muzica tradițională românească și dansurile populare nu trebuie să lipsească niciodată de la niciun eveniment special. Avem plăcerea și obligație de a ne bucura și de a proteja specificul nostru național!

Dansurile tradiționale românești sunt dansuri unice, pline de suflet și de energie. Ele trezesc sentimente putenice, bucurie de viață și un profund sentiment național. Indiferent de tipul de petrecere la care se aude muzica populară românească, acest tip de dansuri umple ringul și durează cu plăcere ore în sir.

Tocmai de aceea, opțiunea de a invita un ansamblu de dans folcloric care să danseze pentru invitați, să incingă atmosfera și apoi să-i antreneze pe toți la dans este o alegere perfectă pentru o petrecere reușită. Oricare ar fi conceptul, oricare ar fi stilul evenimentului, parcă fără un stop de muzică și dansatori muzică populară, lucrurile sunt incomplete și lipsește ceva. Aceștia vor știi mereu să pregătească locul pentru a-i aduce pe toți invitații, indiferent de varstă, să intre la joc. O periniță, o sârbă sau o horă vor fi apreciate în egală măsură de toți participanții.

Dansatorii profesionisti ai ansamblului Rapsodia Carpatilor vor aduce în atenția participanților la petrecere sau eveniment melodii și dansuri tradiționale din toate regiunile folclorice ale României. Acordurile melodiilor populare și specificul jocului din Muntenia, Oltenia, Ardeal, Moldova, Maramureș, Banat vor întregii atmosfera și vor stârni multă bucurie în sufletele tuturor participanților.
Dansurile populare zonale sunt momente de veselie unice, fiind însoțite de o muzică instumentală specială, presărate cu strigături, batăi din palme, pocnete din degete, pași bătuți, chiuituri etc.

Dansul popular face parte din viața socială și din ritualurile religioase ale românilor din cele mai vechi timpuri și trebuie să ramână o parte a acestor tradiții. Dansul Călușului, Cununa, Drăgaica sunt dansuri ritualice ce pot fi alese cu folos atunci când vrem să aducem voie bună și să alungăm spiritele rele. Ele sunt pline de veselie, umor, pasiune și bucurie. Iar cei care dansează ca dansatori muzică populară, trebuie să aibă talent și să execute cu precizie și farmec toate tehnicile de joc specifice.

Dansurile populare românești sunt fascinante, repezi, dinamice. Pentru a fi un bun dansator muzică populară persoana trebuie să aibă o bună ureche muzicală, ritm și virtuozitate. Dansurile populare necesită mult talent și experiență coregrafică. Deplasările rapide, schimbările bruște de direcție, pașii încrucișați, batăile, fluturările de picioare sunt elemente ce presupun multă pricepere și antrenament.

De ce să alegeți dansatori muzică populară de la Rapsodia Carpatilor?

Dansatorii ansamblului folcloric Rapsodia Carpatilor, cu ani de repetiții și sute de spectacole, vor face din nunta, botezul sau aniversarea vostră un moment unic și memorabil. Cu experiența acumulată în zeci de ani de activitate, repertoriul artistic va fi unul special conceput, în așa fel încât fiecare reprezentație să fie una reușită și antrenantă pentru toți participanții.

Dansurile populare fac parte din tradiția petrecerilor autohtone și trebuie să ramână astfel. Nicio nuntă și niciun botez, oricât de moderne ar fi ele, nu trebuie private de o astfel de reprezentație artistică. Dansatorii pe muzică populară vor știi să facă în așa fel încât fiecare participant la eveniment să se regăsească într-un moment din repertoru și să participe cu entuziasm și energie la veselia generală.

Așadar pentru a avea parte de o formație de dansatori dansuri populare cu mult talent și experiență alegeți ansamblul Rapsodia Carpatilor. Muzica și voioșia lor vor fi apreciate de toți participanții la petrecere. Și nu uitați aspectul cel mai important pentru a avea o petrecere reușită: combinați diferite momente și stiluri de dans moderene cu momente cu dansatori muzică populară. Toți invitații vor avea parte de ceea ce le place, se vor regăsi în repertoriu și succesul petrecerii va fi unul garantat.