Am dansat la lansarea celui mai nou produs Urgo

A&D Pharma Group a lansat un nou produs din gama Urgo, unul menit să fie pe placul și folosul doamnelor și domnișoarelor: pila electrică Urgo. Aceasta oferă o soluție rapidă și eficientă pentru îngrijirea călcâielor, devenind un accesoriu de neprețuit al oricărui anotimp, dar mai ales al însoritei veri care îmbracă tălpile în sandale șic.

Evenimentul a avut loc în prezenţa reprezentanţilor media şi a vedetelor Geanina Ilieş, Diana Munteanu, Cori Grămescu şi Maria Andrei, iar atmosfera a fost întreținută de fetele de la Macrea Dance care au oferit un spectacol ce a pus în valoare feminitatea și grația.

Am pășit în ritmuri de dans contemporan pe ring și după un moment special în care am prezentat produsul, ne-am lăsat purtați de notele muzicale în mrejele unui dans în care armonia sinelui și a trupului a destins atmosfera și a inspirat.

Ne-a făcut o mare placere să pregătim coregrafia pentru această lansare, deoarece chiar credem că e foarte important să te simți bine în pielea ta, iar ca dansatori aplaudăm orice produs care răsfață picioarele și le face să arate mai grațioase ca oricând.

Fotografii de la eveniment puteți vedea aici și nu uitați că suntem gata să cream o poveste în pași de dans și pentru evenimentul vostru.