Ne pregatim de a 6-a participare la Festivalul Romaniada

*sursa foto

Intre 8 si 11 ianuarie 2016, in Israel, are loc cea de-a 11-a editie a Festivalului de Muzica si Dans “Romaniada”. Rapsodia Carpatilor ne reprezinta la el, pentru al 6-lea an consecutiv. Festivalul, creat initial pentru romanii din Israel, a reusit sa cucereasca inimile israelienilor, care se bucura de contactul cu folclorul romanesc, considerandu-l o pata de culoare si voie buna.Afis Festival Israel

Desi luna decembrie a fost una foarte plina si obositoare pentru noi, ne-am repliat repede si am gasit suficienta energie sa repetam coregrafiile celor mai iubite dansuri populare pe care Rapsodia Carpatilor le-a pus in scena in 2015 si sa fim gata pentru a 6-a poveste in Israel.

In cadrul editiei de anul acesta vor mai fi prezenti la Festivalul “Romaniada” si artistii Maria Dragomiroiu, Andreea Haisan, Ileana Sipoteanu, Ion Suruceanu, Trupa Paul Stanga si duo-ul Romica Tociu & Cornel Palade.

Dupa 5 ani in care cei mai buni dansatori ai nostri de folclor s-au intors din Israel cu amintiri autentice si experiente placute, putem spune cu siguranta ca abia asteptam editia de anul acesta. Vom reveni cu fotografii!