Sarbatorim romaneste Ziua Iubirii la Mall Vitan

Duminica acesta vom sarbatori in mod autentic romanesc Ziua Iubirii. Stim ca Valentine’s Day nu este o sarbatoare specific romaneasca, insa credem ca orice zi in care iubirea e sarbatorita, e o zi castigata. Mai mult, pe 14 februarie, Bucuresti Mall Vitan da startul zilelor iubirii, care vor tine pana pe 24 februarie, de Dragobete.

Dansatorii nostri vor aduce traditiile romanesti in prim-plan pe 14 februarie, de la ora 18:00, la Mall Vitan. Am pregatit o serie de dansuri folclorice de seama, din toate partile tarii, si te asteptam sa ni te alaturi. Nu vei regreta! Atmosfera va fi animata de draga noastra colaboratoare, solista Andreea Haisan. Impreuna te vom face sa canti si sa dansezi si sa iti aduci aminte de frumoasele obiceiuri romanesti.

Daca vrei sa vii pregatit, te invitam sa citesti mai multe despre traditiile noastre legate de Dragobete si sa ne spui personal care e preferata ta. Suntem foarte curiosi! Daca vrei sa afli mai multe despre programul #DragosteRomaneasca, le poti citi aici. 🙂 Ne vedem duminica!