CUM planifici o petrecere in 3 etape (III)

*sursa foto

Ti-am promis ca iti vom dezvalui de la A la Z secretele unei petreceri reusite. Am vorbit deja despre Planul Petrecerii si despre Pregatirea petrecerii, ce ne-a mai ramas? Sa vedem cum se transorma o petrecere intr-un mare succes!

Partea a treia: Fa din petrecerea ta un mare succes!

  1. Fotografiaza evenimentul! Fie ca o faci pentru Facebook sau Twitter sau orice alt canal de socializare, cel mai bine e sa ai fotografii de la marea ta petrecere. Vei vrea peste ceva timp sa ai o amintire din acea zi sau vei vrea ca atunci cand copiii tai vor deschide cutia amintirilor sa vada cat de petrecaret erai. De aceea, fa poze! Fa poze la orice! Sau pune pe altcineva sa o faca.
  2. Fii cat mai sociabil! Vei avea probabil foarte multi oameni la petrecerea ta, drept pentru care va trebui sa nu stai locului o clipa. Stai de vorba cu fiecare invitat si intretine cu el cateva minute o conversatie. Fa-l sa se simta bine si prezinta-l prietenilor tai, daca nu se stiu deja. Vrei ca toata lumea sa se simta bine! Daca tot acest proces ti se pare dificil, jucati ceva impreuna. Mima sau Adevar sau Provocare sau Mafia. Nu poti da gres cu un joc. Sigur, poti naste situatii amuzante sau jenante, de care se va face haz de necaz mai tarziu.
  3. Ai petrecut, acum curata. Petrecerile pot deveni murdare in functie de entuziasmul oaspetilor. Oamenii fac dezastru cand stiu ca sunt in alt loc decat acasa. Ai dat petrecerea, trebuie sa cureti. Si ca sa-ti usurezi munca de la final asigura-te ca mai cureti si in timpul petrecerii. Mai ales ca invitatii tai nu se vor simti bine daca in jurul lor incepe sa arate haotic si dezordonat.
  4. Daca oaspetii tai beau, ai grija sa le iei cheile! Tii petrecerea acasa si le-ai propus cocktail-uri delicioase? Atunci propune-le sa-ti dea cheile de la masina inainte de a se apuca de baut. Petrecerile nu trebuie sa fie lipsite de simtul responsabilitatii.
  5. La sfarsit, ofera-le oapetilor tai o marturie a petrecerii. Fie ca e ceva planificat, fie ca e o simpla floare sau din fursecurile pregatite special, sau poate o fotografie instant cu tine si invitatul in cauza – fii sigur ca nimeni nu pleaca cu mana goala de la petrecerea ta. Amintirile oricum vor fi de nepretuit!

Cam acestia ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea o petrecere de succes. Stim ca nu e deloc usor insa cineva trebuie sa o faca si pe asta! Daca te simti coplesit si ai nevoie de ajutor, noi suntem mereu aici la dispozitia ta: cu idei, specialisti, servicii complete si multa poveste. Nu uita ca o petrecere reusita cere munca in avans, munca in echipa. Noi putem fi echipa ta de incredere!