Macrea Events sarbatoreste cu dans Ziua Limbii Romane!

Pe 29 august, sambata, in Parcul Plumbuita din Bucuresti, Macrea Events se va afla cu ansamblul de dansuri populare Rapsodia Carpatilor pentru a celebra cele spectacolul inchinat Zilei Limbii Romane, organizat de Primaria Sectorului 2. Vom urca pe scena in a doua parte a intregului eveniment, spre a anima atmosfera si a provoca participantii la dans romanesc.

Dansatorii nostri vor scoate in evidenta aceasta sarbatoare, in pasi de dans popular romanesc, alaturi de personalitati importante ale muzicii populare romanesti (Gelu Voicu și Taraf, Constantin Enceanu, Petrica Matu-Stoian, Cornelia si Lupu Rednic, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu).

Ziua Limbii Romane este un eveniment care se sarbatoreste in fiecare an pe 31 august. Anul acesta bucurestenii si nu numai, se vor delecta timp de 5 zile cu Festivalul de C’Arte si concerte de muzica populara romaneasca. Toti cei care vor sa participe sunt asteptati pentru sesiuni, conferinte si targuri de carte unde vor intalni personalitati importante ale literaturii romane demonstrand astfel ca limba scrisa este la fel de importanta ca si cea vorbita. Si ca tot veni vorba de limba vorbita, noi romanii avem obiceiul de a o canta. Concertul ne va reaminti de ce iubim atat de mult limba romana, iar dansul ansamblului nostru va fi acolo pentru a oferi marturia ca limbajul nostru este autentic.

Va asteptam cu drag sa ne legam in identitate romaneasca si prietenie de Ziua Limbii noastre! Haideti la dans!