Evenimente Macrea: impartim traditie in saptamana 14 – 20 septembrie

Toamna s-a instalat confortabil in Bucuresti, aproape ca nici nu ne-a dat timp sa ne luam “ramas bun” de la vara. Nici dansatorii nostri nu au ragaz, caci in saptamana 14 – 20 septembrie sunt responsabili de voia buna si momentele artistice ale mai multor evenimente. Impartim traditie in 3 locatii din Bucuresti!

Pe 15 septembrie sfidam zvonul celor 3 ceasuri rele de marti si primim invitatii care vor sosi la Novotel in mod autentic romanesc: cu paine si sare. Mai tarziu, dupa ce lumea a ajuns, bucatele au fost degustate si se cere distractie, schimbam putin registrul pentru un moment de dansuri latino. Unde mai pui ca in seara de marti le avem si pe fetele de la Trupa Amadeus alaturi de noi pentru a intretine atmosfera.

In weekend aniversam Bucurestiul! Da, da! Implineste 556 de ani de cand a fost atestat in istorie, ca atare bucurestenii sunt invitati sa sarbatoreasca asa cum se cuvine. Noi incepem de vineri, 18 septembrie, in Parcul Herestrau, cu Povesti de Bucuresti. Vom incinge dansuri traditionale romanesti si ii vom invita pe toti sa ni se alature.

Nu e timp de odihna! Sambata si duminica suntem prezenti la Targul de Paine in Parcul National. Dansatorii nostri isi vor face simtita prezenta cu un numar de dansuri folclorice care vor intregi atmosfera bogata de toamna din vechile sate sau targuri romanesti. In Parcul National vor fi organizare si diverse ateliere si expozitii mestesugaresti.

Dupa cum vedeti, avem treaba! Dar mereu e loc de si mai multa. Asteptam propuneri! 🙂 Iar in weekend va invitam sa ne fiti alaturi. Vom reveni cu poze!