Articole

NOU: Artisti si programe speciale pentru intampinarea invitatilor tai

Prima impresie este importanta! Nu o spunem noi, o spun specialistii in domeniu – primele 7-10 secunde in care interactionezi cu cineva sau ceva iti vor crea o prima impresie, un filtru in baza caruia vei tinde sa judeci sis a evoluezi persoana sau situatia/locul/evenimentul.

Pentru ca stim ca va doriti tot ce este mai bun pentru evenimentele voastre, va punem la dispozitie o noua categorie de artisti pentru evenimenteartisti welcoming. Va invitam sa ii cunoasteti mai bine pe cei cu care colaboram pentru a crea momente unice de intampinare a invitatilor de la evenimentele voastre.

Duo Strings Café: un proiect nou (2015) care promite eleganta, atmosfera boema, profesionalism si un repertoriu amplu (Muzica instrumentala, Light classics, Muzica de Ballroom, Voce + pian)

Amadeea Violin: o poveste completa – vioara clasica, abordare non-conformista, frumusete naturala, gratie, pregatire completa si, mai presus de toate, pasiune.

Graziella: „Fiecare om daruieste ce are in inima, iar eu doresc sa va transmit prin emotii imensa bucurie pe care inima mea o traieste alaturi de vioara.”.

Doina Spataru: garantia unei povesti pline de sarm si forta, acordurile saxofonului promitand sa creeze o atmosfera cinematografica si vie.

Cochetezi cu ideea propusa de noi? Atunci contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre cum functioneaza si cum te putem ajuta noi.

Toamnă cu tradiții și petreceri tematice

Echipa Macrea Events a avut o toamna plina de evenimente si momente artistice care mai de care. Dupa ce am participat in prima luna de toamna la Zilele Bucurestiului si Targul de Paine, ne-am cufundat si mai mult in povestile celor mai inspirate nunti, botezuri , aniversari, lansari și inaugurari.

Prietenii nostri de la Kepi Consult ne-au implicat în petrecerea de inaugurare a unui nou Hornbach, în inima Ardealului. In luna octombrie am fost la Sibiu pentru a asigura o experienta autentic romaneasca deschiderii unui nou Hornbach.

Am intampinat oaspetii in mod traditional, cu paine si sare si ne-am asigurat ca relatiile romano-germane sunt  puse un evidenta cu stil – taraful adus de noi a cantat muzica romaneasca si germana. Coloana sonora a servit de minune coregrafiilor puse la punct de dansatorii Macrea – dansuri romanesti si bavareze s-au impletit intr-o poveste cu invitati speciali si multa voie buna.

La cateva zile dupa marea petrecere ardeleneasca am revenit in capitala pentru deschiderea oficiala a Hotelului BestWestern Expo Center. Andreea Haisan, colaboratoarea noastra, s-a ocupat de prezentarea evenimentului si a programului romanesc, in timp ce Doina Spataru a (in)cantat intreaga noapte cover-uri, condimentand concertul cu saxofonul de care nu se desparte. Pentru deschidere am pregatit un numar special de dansuri folclorice, executate cu multa energie de trupa Rapsodia Carpatilor.

In saptamanile ce au urmat am revenit la BestWestern Expo Center pentru seri tematice, planuite de la A la Z. Pentru Seara Spaniola am adus multa pasiune, costume traditionale, muzica live interpretata de trupa Latin Express si o coregrafie in care pasii de flamenco au cucerit privirile.

Seara orientala a fost ceva mai condimentata gratie dansatoarelor noastre care au pus in valoare senzualitatea miscarilor vechiului Orient. Muzica a fost asigurata de Taraful Yusuf Turan.

Toamna se pregateste acum sa plece, iar noi am intrat deja in vartejul pregatirilor pentru petrecerile de decembrie. Daca vrei si tu o petrecere tematica gandita in cele mai mici detalii, contacteaza-ne!