Arhiva tag-ul pentru: graziella

NOU: Artisti si programe speciale pentru intampinarea invitatilor tai

Prima impresie este importanta! Nu o spunem noi, o spun specialistii in domeniu – primele 7-10 secunde in care interactionezi cu cineva sau ceva iti vor crea o prima impresie, un filtru in baza caruia vei tinde sa judeci sis a evoluezi persoana sau situatia/locul/evenimentul.

Pentru ca stim ca va doriti tot ce este mai bun pentru evenimentele voastre, va punem la dispozitie o noua categorie de artisti pentru evenimenteartisti welcoming. Va invitam sa ii cunoasteti mai bine pe cei cu care colaboram pentru a crea momente unice de intampinare a invitatilor de la evenimentele voastre.

Duo Strings Café: un proiect nou (2015) care promite eleganta, atmosfera boema, profesionalism si un repertoriu amplu (Muzica instrumentala, Light classics, Muzica de Ballroom, Voce + pian)

Amadeea Violin: o poveste completa – vioara clasica, abordare non-conformista, frumusete naturala, gratie, pregatire completa si, mai presus de toate, pasiune.

Graziella: „Fiecare om daruieste ce are in inima, iar eu doresc sa va transmit prin emotii imensa bucurie pe care inima mea o traieste alaturi de vioara.”.

Doina Spataru: garantia unei povesti pline de sarm si forta, acordurile saxofonului promitand sa creeze o atmosfera cinematografica si vie.

Cochetezi cu ideea propusa de noi? Atunci contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre cum functioneaza si cum te putem ajuta noi.