Vara lui 2015 in pasi de dans – doua evenimente de succes!

Vara este mereu o perioadă plina pentru organizatorii de evenimente, iar pentru noi a fost mai plină ca oricand. Ceea ce ne bucură foarte mult, pentru ca asta inseamna ca avem sansa sa ducem Povestea mai departe.

Dansatorii nostri au inceput sa lucreze noi coregrafii si sa extindă specificul dansurilor internationale, printre primele programe gata fiind cele de dans grecesc si dans bavarez. Pe cel din urmă l-am ”pus în scena” cu succes pentru evenimentul ”Sarbatoarea Verii”, pe 25 iunie, unde 500 de invitati ai AHK România au trait petrecerea in ritm traditional german. Iată cateva fotografii de la evenimentul care a avut loc la Crowne Plaza .Saptamana ce tocmai s-a incheiat ne-a gasit joi, 9 iulie, la Novotel. Dupa ce tehnicienii nostri au instalat luminile si sonorizarea, iar DJ-ul a facut incalzirea pentru toti cei prezenti la a VII-a editie a Conferintei Stiintifice Internationale C.A.R., au intrat in scena dansatorii nostri! Momentele artistice au inclus mai multe numere de dans sportiv, dar si folcloric.

 

Noi abia ne-am facut incalzirea, ca atare asteptam cu mare interes noua provocare! Poate va fi chiar evenimentul tau, draga cititor. 😉