“Sarbatoarea verii” AHK cu Macrea-Events

Ne pregatim intens pentru evenimentul de pe 25 iunie al AHK Romania“Sarbatoarea verii”! Macrea Events va asigura momentele artistice ale evenimentului care sarbatoreste traditiile romanesti si germane.

AHK Romania reprezinta oficial economia germana in Romania. In calitate de Camera bilaterala si organizatie de membri, ea reprezinta interesele firmelor romanesti si germane, cat si pe cele ale membrilor in fata autoritatilor publice, fiind astfel un actor central in dezvoltarea relatiilor economice romano-germane.

Functia cea mai importanta a AHK Romania este sustinerea si promovarea intreprinderilor mici si mijlocii din Romania si Germania, pentru ca acestea sa poata patrunde mai usor pe piata germana, respectiv pe cea romaneasca.

Gradina Hotelului Crowne Plaza din Bucuresti va fi gazda acestui eveniment autentic, iar Macrea-Events se va ocupa de regia momentelor artistice: dansuri traditionale romanesti si bavareze, precum si o fanfara care va interpreta muzica specifica ambelor zone. Echipa noastra de Dansatori lucreaza chiar acum la coregrafia pentru eveniment si asteptam cu nerabdare sa petrecem la “Sarbatoarea Verii”!

Pe 25 iunie AHK Romania ii invita pe toti partenerii si colaboratorii lor la un eveniment special care va sarbatorii traditiile: pe cele care ne deosebesc, dar si pe cele care ne unesc! Sub tagline-ul “Let-s celebrate traditions!” sunt asteptati peste 500 de invitati la o sarbatoare canpeneasca, cu bere romaneasca si germana, cu carnati traditionali si alte feluri speciale de mancare, intr-un décor rustic, printre baloti de fan si lucerna, butoaie de bere si o caruta cu flori. Revenim cu fotografii!