Petrecere la puterea a doua: redeschiderea Restaurantului Pescarus si 11 ani de City Grill

Macrea-Events a avut o duminica plina de poveste! Pe 7 iunie am petrecut la puterea a doua! Am sarbatorit nu doar 11 ani de City Grill, dar si redeschiderea mult indragitului Restaurant Pescarus (Blvd. Aviatorilor, nr. 1 – parc Herastrau). Acesta cuprinde intre peretii sai multa poveste: a fost construit in perioada interbelica de catre arhitectii Horia Creanga (nepotul lui Ion Creanga) si Haralamb Georgescu. Este amplasat in partea de Nord a Parcului Herastrau, oferind o panorama impresionanta asupra imprejurimilor.

Preluarea Restaurantului Pescarus de catre grupul City Grill fusese anuntata inca de la inceputul anului, iar pentru noi a fost un mare motiv de bucurie, caci locatia este una din preferatele noastre. Dansatorii Rapsodiei Carpatilor au trecut deseori pragul Restaurantului Pescarus pentru evenimente care mai de care. Ca atare, faptul ca putem continua aceasta colaborare nu face decat sa ne incante. In prezent, noua unitate a Grupului City Grill, dispune de un numar aproximativ de 400 de locuri in interior si 600 pe terasa, fiind unul dintre cele mai mari restaurante din Bucuresti.

11 ani de City Grill este si el un motiv de petrecere si dans! Grupul City Grill a strans in jurul sau o intreaga comunitate, reusind in aceasta ultima decada sa aiba zeci de mii de clienti multumiti si sute de evenimente reusite gazduite.

Momentele artistice de pe 7 iunie de la dubla-petrecere au fost asigurate de Macrea-Events si au constat intr-un program complet si complex, multumind toate gusturile: dansuri din folclor internationalromanesc, grecesc, tiganesc rusesc.

Atmosfera de sarbatoare i-a cuprins pe toti peste 600 de invitati care au apreciat prestatia dansatorilor Macrea-Events ca fiind una la superlativ.

Asteptam cu nerabdare urmatorul eveniment!