Petreceri Corporate tematice ? Cu Macrea-Events totul e posibil!

Vrei sa le oferi angajatilor tai o mini-vacanta? Nu e nevoie sa ii trimti in city-break in Grecia sau Germania. Aducem noi Grecia sau Germania la ei.

Nu trebuie sa ajungi in Germania pentru a lua parte la o petrecere bavareza sau in Grecia ca sa te distrezi ca elenii! Macrea-Events are grija ca atmosfera sa fie suta la suta una nemteasca, greceasca sau romaneasca, in functie de dorinta ta.

Specialistii Macrea-Events  transforma ideile in realitate si evenimentele in poveste. Asa ca alege-ti tema petrecerii si noi te vom surprinde! Trebuie sa te convingi singur si sa evadezi pentru o seara alaturi de noi. Ai la dispozitie localuri alese pe spranceana, unde vei da startul distractiei.

Daca optezi pentru o petrecere bavareza, Invitatii se vor delecta cu preparate culinare si bere 100% germane. Nu vor lipsi fanfara, dansurile specifice si costumele traditionale. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti invitatiile. De restul, ne ocupam noi!

bavarez

Rezonezi cu muzica greceasca si vrei sa evoci vacantele la malul marii? Acum ai din nou ocazia sa dansezi zorba si alte dansuri elene si sa inchei momentul artistic cu alungarea ghinionului prin spargerea de farfurii. Macrea Events se ocupa in detaliu de petrecerea ta greceasca. Papilele gustative se vor declara incantate de mancarea traditionala si, pret de ore bune, vei uita ca esti in Romania. Lasa-ne sa iti surprindem prietenii cu o escapada greceasca, unde raki, ouzo si alte licori grecesti te vor binedispune.

 

Ce-i drept, nicaieri in lume nu te distrezi mai bine ca acasa! Romanul simte romaneste, iar o petrecere autohtona este, poate, cea mai buna alegere. Muzica LIVE, cantareti de folclor, orchestra, costume populare – Macrea-Events iti ofera toate ingredientele pentru a trai o aventura autentic romaneasca.

IMG_9931

De anul acesta ai la dispozitie trei variante de petreceri tematice! Pe care o vei alege?