De ce ai vrea un cvartet la nunta ta?

Visezi toată viata la jumatatea ta. Ti-o imaginezi luandu-te de mana si dansând cu tine in fata celor mai dragi persoane din viata ta. Vizualizezi locul, expresiile de pe fetele oamenilor, momente ca-n cele mai romantice filme, muzica. Da, muzica!

Un cvartet de coarde reprezinta simfonia cea mai frumoasa de instrumente pentru muzica de camera. Un cvartet de coarde prezent la petrecerea ta inseamna o sonata in plus, o compozitie care-ti aduce bucuria de a-i asculta pe Haydn, Bethoveen sau Mozart intr-unul din cele mai importante momente pe care le traiesti. Cele două viori cuceresc prin notele ridicate si perfect balansate, violoncelul iti strapunge sufletul , iar viola echilibreaza cantecul fericirii acestei arte care este muzica. Cvartetul canta cu gratie si evoca stralucirea vremurilor renascentiste, mai apoi baroce in care stilul si eleganta muzicala s-au remarcat prin rafinament.

De ce ai vrea un cvartet de coarde la nunta ta? Pentru romantism, eleganta, rafinament si pentru  atmosfera de basm, desprinsa din lumea marilor monarhi.  Aceasta este povestea pe care am incercat sa o spunem de curand, la o nunta deosebita tinuta la Marriott. Cvartetul Anima a intampinat invitatii si a dat impulsul unei nopti pline de zambet.

Te provocam sa ne lasi sa descoperim si pentru nunta ta solistul cel mai potrivit!