Cum organizam petrecerea unui botez autentic? Traditii (II)

*sursa foto

Cel mic a intrat in familie pentru a o intregi si aceasta este o veste care trebuie sarbatorita, drept pentru care petrecerea de bun-venit este momentul cel mai asteptat. Invitatiile trebuie sa fie gata, meniul, florile. Luminile si muzica la fel!

Petrecerea de botez nu trebuie gandita ca fiind un moment de care se bucura exclusiv adultii din familie si prietenii lor, trebuie sa ne gamdim si la copiii familiilor invitate. Este un bun prim prilej de socializare a celui mic, daca vreti sa privim din aceasta perspectiva lucrurile. Iar petrecerile de botez sunt cel mai bun moment de a imbina traditia cu amuzamentul – ursitoarele sunt de cativa ani in trend-ul momentelor artistice ale unui botez. Uneori vin insotite si de un magician!

Ursitoarele se afla in traditia noastra populara inca dintru inceputuri, insa ele se presupune ca veneau seara dupa ce copilul era botezat si, intrand in camera lui ii urau cele de cuviinta pentru a creste frumos si sanatos. Acum ursitoarele au prins viata, s-au modernizat si vin la cat mai multe petreceri! Ele vor sa se stie care sunt urarile pentru bebelus si vor sa se bucure alaturi de cei dragi lui de marele eveniment. Sunt nelipsite de la orice petrecere, si cine le poate invinui?!

Momentele petrecute cu familia, cu prietenii, cele cand zambesti sincer si povestesti, momentele cand toti impart experiente de viata si amintiri sunt clipele speciale traite la aceeasi masa cu toti cei care conteaza. Ca atare, haideti sa inchinam o  urare in cinstea celui mic si sa incingem o hora!

Planificarea  tuturor acestor momente  necesita timp si efort intrucat petrecerea de cumatrie este incarcata de multe obiceiuri. Dar fiti fara grija ca noi le descurcam usor! Venim in intampinarea voastra cu orice este nevoie: de la dansatorii de folclor la lumanarile de botez sau simpaticele ursitoare; avem si magician si candy bar si multe alte idei despre cum sa facem botezul copilului tau de neuitat. Le-am ordonat chiar si intr-un pachet pretios – Safir. Acesta poate fi personalizat dupa nevoile tale. Da-ne doar un semn!