Imortalizeaza fericirea: fotografii reusite la nunta, amintiri pretioase in timp

*sursa foto

Sa reusesti sa imortalizezi cele mai bune momente de la un eveniment important din viata cuiva este atat o arta, cat si o stiinta. Nu este suficient sa aduci un fotograf sau sa rogi prietenii sa te ajute. Semnatura originala a evenimentului trebuie sa se faca simtita. Dialogul cu fotografii de eveniment este foarte important: trebuie sa le explici ce iti doresti de la nunta ta, cum anume se vor desfasura lucrurile, care sunt cele mai importante momente pe care le-ai pregatit in regia evenimentului si care este stilul pe care iti doresti sa il adopte.

Pentru nunti exista cateva directii generale care urmarite atent, pot transforma albumul foto de dupa nunta intr-o poveste vie a ceea ce s-a intamplat.

1. Urmareste zambetele

Nu toate fotografiile trebuie sa fie serioase. Desigur, momentul este unul cat se poate de serios. Dar el celebreaza fericirea, veselia, unirea destinelor si inceperea unui drum impreuna – toate acestea sunt motive de zambet. Cu cat oamenii zambesc mai mult, cu atat vor fi mai relaxati, iar fotografiile vor avea un aer mult mai natural. Mentine un echilibru intre fotografiile de tip instantaneu si cele regizate si povestea finala va fi una echilibrata si usor de urmarit.

2. Concentreaza-te pe relatii

Prietenii si familia scot in evidenta partile bune ale unei persoane, ca atare e de dorit sa fie cat mai multe fotografii de grup. Desigur, mirii trebuie sa apara in prim-planul cadrului, insa fotografiile vor fi mult mai reusite daca in restul planurilor apar invitatii apropiati si felul in care interactioneaza unii cu altii.

3. Captureaza detaliile

Se spune ca diferentele cele mai subtile si elegante le fac detaliile. Nu este un simplu mit! Iar in cazul unei nunti sunt multe detalii de urmarit sau care au nevoie de reliefare. Pentru ca este un eveniment la care se munceste foarte mult si toti cei implicati direct depun mult efort pentru ca totul sa arate perfect. Detaliile legate de mireasa sunt cele pe care fotografii nu au voie sa le rateze: de la textura rochiei pana la suvita delicat impletita.

Este ok sa ai cativa prieteni care sa faca fotografii, dar asigura-te ca la nunta vei avea si fotografi profesionisti. Astfel, prietenii tai se pot bucura si ei de eveniment si, in acelasi timp, te vei asigura ca niciun moment important nu va ramane neimortalizat si ca totul va avea lumina si incadraturile cele mai bune. Specialistii nostri te pot ajuta cu o echipa intreaga de fotografi si cameramani specializati in evenimente, in functie de bugetul si dorintele tale. Da-ne un semn si iti povestim!