Ne pregatim sa sarbatorim identitatea romaneasca pe 1 decembrie

Pe 1 decembrie vom sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. Echipa Macrea asteapta cu nerabdare acesta zi, intrucat pentru noi inseamna inceputul unui sezon plin de obiceiuri si traditii. Pe toate le indragim si le respectam nespus, iar coregrafiile pe care le pregatim vorbesc de la sine. Maramures, Banat, Oltenia, Ardeal, Moldova… toate au dansurile lor proprii si povestile lor autentic romanesti.

Pe tot cuprinsul tarii, Ziua Nationala va fi marcata prin parade militare, ceremonii de depuneri de coroane si jerbe de flori la monumentele eroilor, prin concerte de cantece ostasesti şi muzica populara in aer liber. Drapelul naţional va fi in toate institutiile militare din tara, iar la bordul navelor maritime si fluviale militare se va ridica Marele Pavoaz.

Ziua Nationala este o imensa serbare populara: mancaruri si bauturi populare, port romanesc, muzica si dansuri folclorice. Noi vom face parte din aceasta mare serbare, cu dansatorii nostri. Rapsodia Carpatilor va pregateste momente de neuitat pe 1 decembrie la Hanul lui Manuc si Restaurantul Pescarus, doua locatii autentic romanesti.

Te asteptam cu mare drag sa incingem impreuna o hora si sa inchinam un pahar de vin in cinstea romanilor de pretutindeni.