Distractia, Bucuria si Starea buna de spirit este garantata prin.. Muzica!

Oriunde. Oricand. Oricum. Peste tot se aude muzica. In masina, la birou, acasa, pe strada, in magazine, la mall si chiar in parc sau la un gratar. Muzica este omniprezenta de cand lumea. De ce? Pentru ca fara ea, am fi mai tristi, mai distanti si mai putin visatori. Ai intalnit persoane carora nu le place muzica? Da, sunt cateva. Dar putine, foarte putine. Si acele persoane, probabil fac legatura intre un eveniment nefericit din viata lor si muzica. Este posibil. Muzica de regula duce veselie, bucurie si o stare de bine si daca este ascultata la momentul potrivit si genul potrivit, aceasta poate constitui chiar o terapie pentru cei stresati sau afectati de alte probleme ce tin de partea neuro/psiho.

Muzica pentru copii- Inca din burta mamei acestia asculta muzica si unii dintre ei se nasc deja cu ureche muzicala. Se spune ca acestia pot acorda o atentie speciala si o bucurie intensa unei melodii auzite de mama cand era insarcinata cu ei, fara ca acestia sa o fi auzit pana atunci, inafara pantecului mamei. Muzica pentru copii este esentiala intr-o dezvoltare armonioasa. Gaseste cel mai bun DJ pentru petrecerea copilului tau si sigur nu vei regreta.

Muzica la adulti – Deja stim cum reactioneaza adultii la muzica. Unii plang, altii rad, altii stau tristi dar totusi visatori. Muzica schimba emotia si in functie de tipul melodiei pe care o asculti. Daca esti trist, indicat ar fi sa asculti o melodie ritmata, versuri pline de vibe bun care sa iti ridice moralul dar de obicei, lumea se incapataneaza sa asculte genuri ce induc o stare de tristete, care trece in final destul de rapid. Orice petrecere are muzica. Oricare. Nu exista o nunta fara un DJ care sa dea play celor mai bune melodii, nu exista zi de nastere, botez sau summer party pe plaja fara ca un DJ sa nu porneasca” din boxe. Vibe-ul pe care il ai cand asculti o melodie preferata este inegalabil, esti euforic si starea de bine iti acopera toata fiinta creand in jurul tau un fel de aura colorata, plina de voie buna pe care fara sa vrei sau sa stii asta, o trimiti mai departe si celorlalti.  DJ-ii talentati din lumea intreaga, au aceasta “aura” si ei au capacitatea enorma de a face oamenii fericiti prin simpla rotire a unui buton si dand play melodiei ce scoate la iveala toata veselia din oameni!

De ce sa ascultam muzica – Pentru ca shimba starea de spirit intr-una mai buna. Pentru ca e gratuit si ofera fericire. Pentru ca e colorata. Pentru ca ai nevoie de ritm in viata ta. Pentru ca fara muzica, totul e gri si fara sens. Sunt multe motive pentru care muzica trebuie sa fie prezenta in viata unui om, si aproape nici un motiv pentru care muzica ar trebui sa fie lasata deoaparte. Alege sa traiesti colorat, vesel si optimist la maxim, alege sa dansezi si sa canti, si daca ai talent, alege sa devii DJ!