Cele mai tari festivaluri ale lumii sunt sustinute de DJ consacrati

Ai mers vreodata la un festival al muzicii din lume? Ai observat acel vibe bun pe care il simti odata ce ai intrat in “multime”? Muzica ofera asta si mult mai multe. Dar cine e in spatele acelor melodii mixate atat de fain? Un  DJ.

Acea persoana care stie ce, cand si cum sa se joace cu melodiile pentru a crea o admosfera euforica in timpul unui festival, al unui eveniment privat sau oricarei petreceri la care este invitat sa isi faca treaba. Inca din anii 70,  DJ-ii au devenit cuoscuti odata cu aparitia genului muzical hip hop si inca de atunci, acestia si-au facut loc in lumea muzicii cu pasi mici dar increzatori. Cunosti o multime de  DJ cunoscuti care mixeaza la festivalurile lumii si nu iti imagina ca au ajuns in top in 2 timpi si 3 miscari, ba din contra, au avut nevoie de multi ani de experienta cumulata, multe ore nedormite si studiat in profunzime lumea muzicala. Un DJ este capabil sa ofere mai mult decat niste melodii mixate bine; el ofera un vibe bun, transmite o stare de care ai nevoie pentru a da startul petrecerii, are capacitatea ca pentru un timp, sa uiti de tot si sa isi lasi corpul sa se miste in ritmul muzicii.

 DJ-ul garanteaza orice petrecere, o reusita

Indiferent ca vorbim de o petrecere privata sau una la care participa mii de oameni, un DJ va sti intotdeauna cum sa faca lumea sa vibreze. Muzica schimba lumea, muzica uneste oameni si asta o cunoaste in detaliu un  DJ. Atunci cand vrei sa colaborezi cu un DJ, iti recomandam sa discuti toate detaliile inca de la inceput.

O melodie pusa pe play la momentul potrivit, schimba toata starea de spirit a unei persoane. Asadar, ti s-a intamplat vreodata sa stai plictisit pe scaunul de invitat al unui eveniment familial si sa iti doresti sa pleci acasa desi nu ar fi trebui sa simti asta? Probabil nu exista muzica in acel moment, in acel loc. Un DJ este indispensabil la un eveniment si asta daca vrei ca totul sa iasa bine si invtatii tai sa se simta bine. Nu trebuie sa platesti o avere daca semnezi un contract cu un  DJ; poate costa chiar mai putin decat daca ai lua o formatie sa iti cante, de exemplu.

Dar avantajele pe care un  DJ le ofera in comparatie cu o formatie live este ca  DJ-ul mixeaza muzica de orice gen, in schimb o formatie canta de obicei, un singur tip de muzica. Daca bugetul iti permite, poti opta pentru ambele. Si un contract cu un  DJ dar si o formatie.

Un DJ garanteaza ca petrecerea ta va fi o reusita, intotdeauna. Nu este scump si poti sa ii ceri sa mixeze anumite melodii, in momentele speciale ale evenimentului tau. Totul poate fi personalizat in functie de preferintele tale intr-ale muzicii. Unii DJ aduc cu ei si aparaturi de lumini si efecte speciale care fac din ringul de dans, o adevarata poveste plina de culoare!