Targul Primaverii la Palatul Mogosoaia

  Primăria Capitalei și Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită, în perioada 29 aprilie – 6 mai 2018,  în poiana Domeniului Brâncovenesc, la TÂRGUL PRIMĂVERII !

Te așteptăm cu drag, într-un decor autentic românesc, la concerte de muzică folclorică, spectacole de dansuri populare, susținute de ansambluri folclorice rapsodiacarpatilor.ro/artisti-evenimente/ și tarafuri tradiționale, îndrăgite de publicul larg, dar și la spectacole susținute de artiști care vor înviora spațiul amplu dedicat acestui eveniment.

 

În fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 17:00, sunteți invitații noștri la concerte susținute de Rapsodia CarpatilorMaria Buză și Taraful ”George Pătrașcu”Mariana Ionescu Căpitănescu, Taraful ”Zece Prăjini”, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Elena Merișoreanu, Niculina Stoican sau Petrică Mâțu Stoian, precum și de alți artiști consacrați ai folclorului românesc. De asemenea, serile se vor încheia cu recitaluri susținute de Elena Gheorghe sau Bere Gratis.

 

Gazda evenimentului va fi prezentatorul Liviu Frățilă.