Articole

De ce sa ai ca invitat un DJ, la petreceri?

Un DJ simte muzica mai bine ca oricare dintre noi. Este acea persoana ce nu are doar studiile in domeniu finalizate ci este acel om care simte tot prin muzica. Doarme cu muzica, mananca alaturi de ea si o simte peste tot, prin toti porii. Un  DJ este acel om care transmite bucurie prin muzica pusa, culoare si un vibe extrem de bun. Cele mai tari festivaluri ale lumii, au ca invitati, cei mai tari DJ. Studiile au aratat ca muzica, are capacitatea de a apropia oamenii intre ei si de a le oferi bucurie, atunci cand o asculta vibrand in timpane.

Ai o petrecere de organizat. Ce iei in calcul prima data? Mancarea. Bun. Altceva? Bautura. Bun si asta. De acum nu mai ai voie sa te gandesti la altceva inafara de muzica… Muzica da, e nelipsita de la absolut orice petrecere. Cum lucrurile au evoluat si nu mai dam petreceri in sufragerie ci ne putem alege o locatie din exterior ca de exemplu un restaurant sau o terasa (daca e vara) la care putem invita un  DJ sa ne incante cu cele mai populare melodii. Distractia va fi garantata pentru ca un  DJ, este specializat in acest domeniu si stie pe ce melodii sa se bazeze atunci cand se doreste de la o petrecere, dans pana dimineata.

Diferente intre  DJ si un playlist pus de tine

Multi aleg sa se ocupe ei de muzica la petrecerea organizata; se poate, da… doar daca organizezi o petrecere in curtea ta cu maxim 5-10 persoane invitate. Altfel nu. Tu nu vei sti niciodata sa mixezi asemeni un  DJ adevarat, nu vei sti ce genuri muzicale sa pui in functie de varsta fiecarui invitat, nu vei sti sa emani acea bucurie prin muzica pe care un DJ o emana. De ce? Pentru ca ei sunt specialisti in muzica, asa cum tu esti specialistul in job-ul tau. Un  DJ iti garanteaza distractia la o petrecere prin simplu fapt ca se bazeaza pe aceasta afirmatie, el stie ce anume place si atrage catre ringul de dans, experienta in domeniu facandu-si aparitia de fiecare data cand e nevoie. Au trucuri speciale de mixare al melodiilor si asta atrage, lucru pe care tu nu il vei putea face. Tu inafara de a crea un playlist cu melodii cunoscute, nu vei putea sa faci altceva. Si este absolut firesc sa lasi un expert in domeniu sa isi faca treaba daca vrei ca de petrecerea ta, toata lumea sa vorbeasca un an intreg spunand ca de bine s-au distrat si cat de mult au dansat.

Daca te gandesti la partea materiala, afla ca nu este nicidecum scump sa semnezi un contract cu un DJ pentru cateva ore, ba din contra ai o multime de avantaje si pe acestea le gasesti mai sus. Un DJ bun nu costa mult, dar unul foarte cunoscut da! Alege ceea ce iti poti permite dar intotdeauna alege un  DJ pentru ca petrecerea ta sa fie o reusita!