Cum sa organizezi un eveniment de unul singur

Ai un buget mai restrans si nu iti pot permite sa angajezi o firma de organizari evenimente? Urmeaza sa ai botezul copilului tau si nu stii ce sa faci ca sa iasa totul perfect? Mai jos vei gasi cateva sfaturi de care poti tine cont atunci cand incepi marea aventura a crestinarii copilului tau.

Vom focusa atentia asupra petrecerii in sine si nu vom intra in detaliile legate de haine si alte obiceiuri, acela este un alt articol despre care vom vorbi curand. Atentia se indreapta catre distractia invitatilor dar evident si a ta, ca si organizator si parte a acestui eveniment important.

Invitatiile si invitatii- Un eveniment restrans sau cea mai amplu va fi? In functie de acest aspect vei putea alege locatia. Un botez de obicei se sarbatoreste cu persoanele apropiate si prietenii cei dragi. Trebuie sa stii un numar aproximativ de invitati pentru a te putea organiza mai bine atat in alegerea locatiei cat si a restului de detalii cum ar fi meniul, marturiile, etc.

Locatia – Alegerea restaurantului este foarte importanta in ceea ce priveste o buna desfasurare a evenimentului. Acesta trebuie sa fie suficient de mare cat sa ofere un spatiu suficient pentru mesele invitatilor cat si sa aiba un mic ring de dans. Meniul de asemenea trebuie sa fie unul ales pe gustul tau dar si in functie de cele ale invitatilor tai. De obicei restaurantele ofera o gama larga de meniuri create special pentru orice tip de eveniment. Alege si in functie de bugetul alocat dar nici nu face rabat de la calitatea produselor. Poti sa te ghidezi si in functie de anotimp. Daca evenimentul tau se petrece vara, atunci opteaza pentru un meniu usor, light.

Muzica, distractia– Nu uita una dintre cele mai importante parti ale evenimentului si acorda o atentie sporita acestui detaliu. O petrecere fara muzica nu exista. Si mai ales in cazul unui eveniment de o asemenea anvergura cum este crestinarea copilului tau. Opteaza sa ai un DJ care se va ocupa de aceasta parte si vei avea o petrecere reusita, o petrecere la care se va dansa continuu! Un DJ stie intotdeauna ce sa mixeze si cum sa faca lumea sa se bucure, sa se ridice de pe scaune si sa incinga o hora. Este acea persoana care isi merita toti banii pentru ca fara o muzica buna, orice fel de eveniment devine plictisitor si lumea va pleca repede catre case. Un DJ nu este deloc scump ci din contra, ofera in plus de un mixaj de bucurie si zambete largi pe chipurile invitatilor tai! In functie de varsta celor invitati,  DJ-ul va sti ce melodii sa mixeze si cum sa ofere fiecaruia dintre ei, sansa de a iesi pe ringul de dans. Fie ca este un vals, o hora sau o sarba ori un dans oriental, toti invitatii vor avea sansa sa isi arate miscarile de dans, la evenimentul tau iar tu te vei simti bine vazand ca se distreaza de minune!