Cum sa iti organizezi nunta perfecta?

Se apropie cea mai importanta zi din viata ta si vrei ca totul sa iasa perfect. Hainele sunt deja comandate cu mult timp inainte, invitatiile la fel, mai ai de bifat doar cateva lucruri de pe lista si totul este pregatit pentru ziua cea mare. Atunci cand te gandesti ca aceasta zi, iti vin in minte o multime de scenarii, de culori si emotii. Iei in calcul fiecare detaliu si vrei ca totul sa iasa perfect, invitatii sa se simta bine si sa povesteasca despre petrecerea de la nunta voastra pana la botezul primului vostru copil:). Cum spuneam, hainele de gala sunt deja arvunite. Programarile la coafor sunt deja bifate, locatia este si ea stabilita, invitatiile deja trimise catre cunoscuti.. Ce mai ramane de facut?

Muzica, meniul si distractia

Muzica, cum sa uiti de muzica? Este cea mai importanta parte a petrecerii si poate printre cele mai importante. Fara muzica nimic nu se intampla. Nimic. Nu exista distractie, nu exista zambete si voie buna! Cand alegi locatia pentru nunta ta, alege si muzica. Nu, evident, nu sa fii tu  DJ si sa alegi playlistul ci sa angajezi un DJ specializat pentru a face asta. El stie exact ce muzica sa ofere invitatiilor tai, stie perfect ce ti s-ar potrivi.

Uneori, desi nu vedem un  DJ (decat foarte putin timp cand semnam contractul) decat in ziua evenimentului, el stie si intuieste in functie de personalitatea nostra, de fizic si varsta, cam ce muzica ne-ar face placere sa ascultam. Deodata da play unei melodii pe care surprinzator, chiar o adori. Ciudat dar frumos nu? Unii au aceasta “putere “de a sparge bariera si de a te cunoaste doar prin gesturile pe care le faci, prin felul in care vorbesti…

O muzica aleasa bine, garanteaza o petrecere reusita, oameni fericiti si o noapte ce se transforma in zi, fara sa se simta. In fond, cand mergi la o nunta vrei sa dansezi, nu? Ei bine, pentru nunta ta, alege un DJ profi, care sa cunoasca indeaproape toate genurile muzicale, sa nu se blocheze pe un numit gen si sa ofere tuturor invitatilor tai ocazia de a dansa, indiferent de varsta lor. Vei avea probabil si parintii invitati nu? Sau rude mai in varsta.. Si ei isi doresc cu siguranta sa aiba ocazia de a dansa un tango sau de ce nu, o sarba ritmata, asa ca ai grija cu cine semnezi contractul. Eventual, cere recenzii despre acel DJ, inainte de a semna contractul cu el.

Meniul ales trebuie sa fie unul atent selectionat pentru ca mancarea buna si dansul, acestea doua impreuna, merg mana-n mana si aduc un final de petrecere la care toti se vor gandi cu nostalgie… In functie de buget dar si de preferintele culinare, alege meniul perfect pentru nunta ta.

Distractia- Pe aceasta nu o garanteaza nimeni, dar o poti oferi tu daca alegi cu atentie cele doua aspecte de mai sus. Distractia la o nunta nu ar trebui sa se termine inainte de rasarit, asta e un must!