Ce trebuie sa cumpere nasa la nunta

Nasa are rolul de a oferi sprijin și asistență mirilor în organizarea nunții. Printre lucrurile pe care le poate cumpăra sau contribui la ele se numără:

  1. Rochia de mireasă: Uneori, nasa contribuie financiar la rochia de mireasă, sau poate să ofere o sumă de bani pentru a ajuta la acoperirea costurilor.
  2. Buchetul de mireasă: Nasa poate să se ocupe de buchetul miresei sau să contribuie la achiziționarea acestuia.
  3. Bijuterii: Poate să ofere bijuterii, cum ar fi cercei, colier sau brățară, pentru a completa ținuta miresei.
  4. Accesorii pentru păr: Dacă mireasa dorește accesorii pentru păr, nasa poate să le cumpere sau să contribuie la achiziționarea lor.
  5. Cadouri pentru cuplu: Un cadou special pentru miri poate fi o amintire frumoasă a zilei lor de nuntă. Poate fi ceva personalizat sau legat de pasiunile lor comune.
  6. Decoratiuni pentru nunta: Nasa poate să ajute la achiziționarea sau decorarea locului unde va avea loc nunta, inclusiv flori, lumânări sau alte elemente decorative.
  7. Transportul mirilor: Dacă nunta implică deplasări speciale sau o limuzină pentru miri, nasa poate să contribuie financiar la această parte a evenimentului.
  8. Cadouri pentru oaspeți: Dacă mirii oferă cadouri oaspeților, nasa poate să ajute la alegerea sau achiziționarea acestora.
  9. Mesele și băuturile: Nasa poate să contribuie la costurile meselor și băuturilor pentru invitați.

Este important să țineți cont de preferințele și bugetul nasei atunci când vine vorba de implicarea sa în organizarea nunții.